AKTIV ŽENA UJEDINjENE SRPSKE BIJELjINA U SLUŽBI HUMANOSTI NA SVJETSKI DAN UČITELjA (FOTO-VIDEO) :: Semberija INFO ::

 

AKTIV ŽENA UJEDINjENE SRPSKE BIJELjINA U SLUŽBI HUMANOSTI NA SVJETSKI DAN UČITELjA (FOTO-VIDEO)


Aktiv žena Ujedinjene Srpske Bijeljina povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja, posjetio je Poljoprivrednu i medicinsku školu u Bijeljini, kako bi razgovarali o problemima prosvjetnih radnika, sa kojima se svakodnevno susreću, a koji su nastali pojavom virusa korona.

“Obilježavanje Svjetskog dana učitelja je prilika da se istakne važnost rada svih prosvjetnih radnika i njihov uticaj na razvoj društva u cjelini, ali i na važnost samog obrazovanja čiji su oni nosioci.

Zato se ovaj dan obilježavu u više od sto zemalja svijeta, među kojima smo i mi.  Ovaj dan je prilika da se zahvalimo svim prisvjetnim radnicima na uloženom trudu, znanju i strpljenju, kako bi naši učenici usvojili potrebna znanja i veštine, te izgradili zdrave temelje za sigurnu i srećnu budućnost” – istakla je Branka Stevanović.

Aktiv žena Ujedinjene Srpske Bijeljina, povodom obilježavanja Dana učitelja, osim poruke o značaju ove profesije, želi da prenese poruke njima:

– da su oni ti koji svakodnevno ulažu sate i sate truda u radu sa našim učenicima,
– da su oni ti koji su nosioci promjena u svakom društvu,
– da su oni ti koji su odabrali da svo svoje znanje nesebično dijele sa drugima,
– da su oni ti koji utiču na širenje saosjećanja, ljubaznosti, razumijevanja i znanja i na to da svi ovi elementi ostanu u svakom ćošku našeg grada, republike, države.


“Njihov trud i ono što su postigli svojim radom, ostaje dugo i zato s pravom treba da se ponose svojim pozivom, shvatajući svu njegovu ljepotu i odgovornost” – istakla je Branka Stevanović.

Aktiv žena Ujedinjene Srpske Bijeljina ovim povodom poklonio je Poljoprivrednoj i medicinskoj školi jedan bezkontaktni toplomijer.

(mojabijeljina.com)