OČEKUJEMO 15.000 GLASOVA :: Semberija INFO ::

 

OČEKUJEMO 15.000 GLASOVA


Predsjednik GO SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić očekuje da će ova stranka na predstojećim lokalnim izborima  osvojiti 15.000 glasova, a to je potvrdio na konferenciji za novonare održanoj 29. septembra.

-SNSD je najozbiljnija politička stranka i biće odlučujući faktor vlasti u Bijeljini. Spremni smo da preuzmemo tu vrstu odgovornosti. Napravićemo stabilnu skupštinsku većinu i realizovati krupne planirane projekte koji su značajni za naš grad i naše građane”, rekao je Ćorić, dodajući da SNSD očekuje da će imati od najmanje 10 odbornika, a možda čak i više.

Osvrćući se na prethodni period i potpisan Sporazum o širokoj koalciji u Bijeljini, Ćorić je rekao da su benefiti već na djelu.

-Značajne investicije se već realizuju, a to nastavljamo i u narednom periodu. Ono što je takođe bitno je cijena vode, koja će biti aktuelna već na narednom skupštinskom zasijedanju. Vjerovatno će cijena vode za ovu godinu biti umanjena za 10 posto“, rekao je Ćorić.

On je naglasio da je cilj SNSD da Bijeljina zaista bude pravi grad u kom žive zadovoljni ljudi, da bude grad budućnosi i perspektive, a da bi se to postiglo, potrebna je podrška građana, u koju i vjeruju.

Semberija info