Uskoro u Ulici Patrijarha Pavla Sembersko srce :: Semberija INFO ::

 

Uskoro u Ulici Patrijarha Pavla Sembersko srce


Kako je najavljeno iz Turističke organizacije Bijeljine, naš grad uskoro  dobija novi selfi znak. Ovo obilježje biće postavljeno na ulazu u Ulici Patrijarha Pavla, iz pravca centra grada.

Riječ je o ,,Srcu Semberije” koje će, pored cipela blagopočivšeg Patrijarha Pavla, biti treći znak u ovoj ulici koja je pješačka zona.



To ogromno crveno srce predstavljaće gostoljubivo i toplo srce naroda semberske ravnice koji je spreman svakog gosta da dočeka raširenih ruku’’,  potvrdio je za portal ,,Semberija info’’ Dragan Tešić, portparol Turističke organizacije Grada Bijeljina.

Što se tiče idejnog rješenja za ,,Srce Semberije’’ ono je već pripremljeno. Tokom ove sedmice trebalo bi da bude raspisan tender za izbor najpovoljnijeg ponuđača. Slično selfi srce do sada je postavljeno u Zenici, Sarajevu, Tuzli, Doboju i još nekim gradovima. ,,Sembersko srce’’ će imati i svoju rasvjetu, što će ljubiteljima slikanja omogućiti da fotografije naprave i u večernjim časovima”, precizirao je za ,,Semberija info’’ Dragan Tešić.



(Semberija info)