:: Semberija INFO ::

 

KUPI SEZONSKU KARTU, BUDI DIO „RADNIKA“


Na današnjoj pres konferenciji održanoj u Galeriji Centra za kulturu „Semberija“ Bijeljina,  rukovodstvo kluba FK „Radnik“ Bijeljina, predstavilo je nove igrače koji su potpisali ugovor sa klubom, najavilo prodaju sezonskih ulaznica, pod nazivom „Budi Radnik“, te najavilo prvu utakmicu trećeg kola lige.



Nedeljko Ćorić, predsjednik FK „Radnik“ Bijeljina, pozdravio je sve prisutne i rekao ,„Možda junak jeste pao na koljena, ali mi svi treba da mu damo podršku da se uspravi i da podignute glave nastavi svoje pohode tamo gdje je stao“.




-Ovo su jako važni  trenutci za klub i mogu sve danas ovdje da vas uvjerim, da „Radnik“ više nije na koljenima i da smo uspjeli da rješimo neke akutne finansijske probleme koje smo imali u klubu. Obezbijedili smo finansijska sredstva, isplatili smo obaveze prema zaposlenima u klubu, fudbalerima. Nadam se, da ćete već prvim dolaskom na stadion, uspjeti i golim okom da se uvjerite u određene promjene koje su vidljive na stadionu i „Radnik“ će biti domaćinska kuća i svi ćemo se tako odnositi prema njemu“, istakao je Ćorić.
U okviru nove marketinške kampanje i prijedloga kako da izvrše stabilizaciju kluba, rukovodstvo kluba FK „Radnik, pokrenulo je akciju pod nazivom „Kupi sezonsku kartu, budi dio Radnika“.


-Očekujemo da ćemo imati masovan odziv svih onih ljudi koji žele da pokažu dobru namjeru prema „Radniku“ i uvjeravam  vas, a i sve njih da će ta kolektivna naknada završiti tamo gdje treba“, kazao je Nedeljko Ćorić.
 
- Mladan Žižović, član Upravnog odbora FK „Radnik“, pozdravio je sve prisutne i istakao da je ponosan što je član „porodice“ FK „Radnik“ koja ima veliku društvenu odgovornost.



-Zahvalio bih se našem rukovodstvu, koje je preuzelo klub u jako teškom momentu i siguran sam da će postaviti „stvari“ na svoje mjesto, bez obzira na bilo kakvu pripadnost. „Radnik“ je potreban svima nama, pogotovu ljudima koji žive i rade u Bijeljini, Semberiji, jer je on u prethodnom periodu bio brend u sportskom smislu. Zahvalio bih se i pozdravio naše nove igrače, koji su došli da pomognu da vratimo klub na „staze stare slave“ i da „Radnik“ vratimo u Premijer ligu jer je Bijeljina sa ovolikim brojem stanovnika i klubova , ne da treba da bude dio Premijer lige nego da bude konstantno u vrhu BiH fudbala“, rekao je Žižović i ovom prilikom predstavio nove igrače i pozvao sve da pomognu FK „Radnik“. Neki od igrača koji će igrati za FK „Radnik“ u ovoj sezoni, su Miloš Jokić iz FK „Drina“ Zvornik, Milan Odžaklić iz FK „Proleter“ Dvorovi, Aleksandar Maksimović...



Velibor Đurić, šef stručnog štaba FK „Radnik“ ovom prilikom najavio je fudbalsku utakmicu koja će se odigrati na stadionu FK „Radnik“ u srijedu, 17. avgusta od 20 časova protiv FK „Ljubić“ iz Prnjavora.



Semberija info