:: Semberija INFO ::

 

U BIJELjINI OTVOREN SAJAM CVIJEĆA


Šarenilo boja i mirisa preplavilo je danas Gradski trg u Bijeljini, gdje je otvoren drugi po redu Sajam cvijeća, pod nazivom "U bašti nade uvijek nešto cvjeta".

Na sajmu se predstavlja oko 20 proizvođača cvijeća i ukrasnog bilja iz Semberije, a organizatori ove manifestacije su Agrarni fond grada Bijeljina i preduzeće Komunalac . Pokrovitelj sajma je Grad Bijeljina.


 
Kako ističu organizatori ,cilj manifestacije je promocija ponude cvijeća i ukrasnog bilja kao i podrška proizvođačima , kojima su i ove godine obezbijeđeni besplatno učešće i tezge.

Nikolić Pero vlasnik poljoprivrednog gazdinstva Suvo Polje, kaže za Semberija info, da mu učešće na Sajmu cvijeća mnogo znači.-Proizvodnjom cvijeća se bavim već sedam godina. U sve ovo sam krenuo iz hobija a kasnije se to pretvorilo u ozbiljnu proizvodnju. Prozvodim lavandu, čuvarkuće, razne ukrasne trave, ruže stablašice. Zadovoljan sam plasmanom prizvoda ali ima mnogo posla i naravno mora mnogo da se radi. Jedan sam od prvih u BiH, koji je počeo sa proizvodnjom ruža stablašica, a učešče na ovom sajmu svakako je dobra prilika da se širi broj kupaca upozna sa mojim proizvodima”, rekao je Pero Nikolić.

Na brojnim štandovima izložene su višegodišnje i sezonske biljke, ukrasno i rezano cvijeće . Ovogodišnji Sajam cvijeća privukao je veliki broj naših sugrađana, koji koriste priliku da po povoljnim cijenama kupe sobno , kao i vrtno cvijeće.Sajam cvijeća, biće zatvoren sutra u 17.00 časova.

Semberija info