:: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: POBJEDA - DOBAR POČETAK KAMPANjE (FOTO)


Foto: RTRS
Građani Bijeljine na izborima za članove mjesnih zajednica pokazali su da SNSD sa koalicionim partnerima ima nedvosmislenu podršku širom Republike Srpske, pa i u mjestima gdje nema svog gradonačelnika, izjavio je potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković.

Višković je naglasio da su "aktivisti i koalicioni partneri uradili pravi posao, kako i treba da čini organizovana politička partija".

- Bez obzira što nismo bili u poziciji da dobijemo mjesto gradonačelnika, ovi izbori su pokazali da SNSD sa koalicionim partnerima ima nedvosmislenu podršku širom Srpske, pa evo i u mjestima gdje nemamo gradonačelnika. SNSD u Bijeljini ima neupitnu skupštinsku većinu i ovo je početak kampanje i ozbiljna priprema da u oktobru Bijeljina i ova regija pokaže gdje je mjesto nekom drugom, a gdje državotvornim partijama i onima koji se bore za očuvanje Srpske i srpskog naroda - poručio je Višković.Višković je dodao da su on i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik posjetili Udrženje "Ilijašana", čiji se doprinos u stvaranju Srpske ne smije zaboraviti.

- To je izuzetna grupacija ljudi koja je pretrpjela što je pretrpjela. Onog momenta kad je došla sloboda, oni su morali da se pokrenu sa svojih ognjišta i mi to posebno cijenimo - rekao je Višković.

Večeras sam u Bijeljini da proslavim pobjedu koalicije na izborima za članove savjeta mjesnih zajednica, poručio je Dodik.- Uprkos mjerama bezbjednosti koje su mi preporučene nisam mogao da propustim priliku da dođem u Bijeljinu. Tu smo i kod naših i aktivista iz koalicije da im zahvalimo i proslavimo pobjedu. Tu sam, srećan i zadovoljan. Svim građanima Bijeljine želim sve najbolje - rekao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vladimir Lazić zahvalio je Dodiku i Viškoviću za nesebičnu podršku Bijeljini, kao i za svu borbu da narod uspravne glave živi kao svoj na svom.
 
(RTRS)