Mažoretke donijele duh Mediterana u Semberiju


Grad Bijeljinu posjetio je Karavan mimoze iz Herceg Novog koji je najavio jubilarni 50. Karneval mimoze, a Trgom kralja Petra Prvog Karađorđevića prodefilovale su mažoretke, gradska muzika i klovnovi.
 
Dalibor Vuković iz Turističke organizacije Herceg Novog izjavio je da će manifestacija početi 1. februara, a trajaće simbolično 50 dana.,,Najavljujemo veoma kvalitetan program, ove godine i kvalitetniji zbog jubileja. Prvog februara Dani mimoze će biti otvoreni koncertom Zdravka Čolića, slijedi tradicionalna berba mimoze i fešta od vina u Baošićima. Biće sportskih, kulturnih i drugih dešavanja'', istakao je Vuković.
 
Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić naglasio je da će posredstvom Turističke organizacije Bijeljina biti organizovan odlazak Bijeljinaca na Karneval mimoze.
 
,,Kao i svih ovih godina organizovali smo promociju Karnevala mimoze u Bijeljini, a sve veći broj Bijeljinaca zainteresovan je za ovu manifestaciju u Crnoj Gori. Razgovaramo uvijek i o saradnji sa Herceg Novim, pa se nadam da ćemo ostvariti i zajedničke projekte'', dodao je Mićić.