Ноле у Бањалуци: Највећи тениски догађај који је РС икад имала :: Semberija INFO ::

 

Ноле у Бањалуци: Највећи тениски догађај који је РС икад имала


Фото - Тањуг / АП
Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић окупио је врхунске асове бијелог спорта који ће да се представе публици на добротворном регионалном "Adria Tour" догађају од 13. јуна до 5. јула.

Једна од станица турнеје егзибиционих мечева биће и Бањалука 3. и 4. јула, а предсједник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић каже да је ово највећа тениска манифестација коју је Бањалука икада видјела.

"Много детаља треба да прецизирамо за овај највећи тениски догађај који су Бањалука и РС икада имале прилику да виде. Оно што могу да кажем у име Тениског савеза Републике Српске и Тениског клуба Младост који је одређен да буде домаћин једног од турнира је да ћемо заиста учинити све да будемо добри домаћини, да урадимо све да испунимо прописе који су постављени за ову велику манифестацију. Сигуран сам да ћемо уз помоћ институција РС учинити све да ово буде велика тениска посластица за све љубитеље тениског спорта али у за све оне који поштују рад нашег највећег спортисте али и највећег спортисте свијета Новака Ђоковића", рекао је Милиновић.

Поред Ђоковића који је 2009. са Виктором Трoицким играо егзибициони меч у граду на Врбасу, највећа звијезда ове спортске манифестације биће трећи тенисер планете Аустријанац Доминик Тим, а биће ту и Бугарин Григор Димитров 19. играч свијету, Виктор Троицки...

​Независне новине