ДАВОР АРНАУТОВИЋ – НАЈБОЉИ У 2022. ГОДИНИ :: Semberija INFO ::

 

ДАВОР АРНАУТОВИЋ – НАЈБОЉИ У 2022. ГОДИНИ


У Центру за културу „Семберија“ вечерас је одржано завршна свечаност манифестације „Избор спортисте године Града Бијељина 2022“. Као и свих претходних година највише интересовања јавности је привукао избор за најбољег спортисту у сениорској категорији. Ове године је у редакцију „Семберских новина“ пристигла 21 пријава у овој категорији а вечерас смо сазнали имена тројице најбољих.


 
На првом мјесту се налази Давор Арнаутовић, члан Клуба малог фудбала „Радник МД Схоп”. Већ неколико сезона уназад Арнаутовић је један од најбољих футсал играча у Босни и Херцеговини а од почетка ове сезоне, прави вођа бијељинског премијерлигаша. Играч који је својим талентом и залагањем на терену изборио мјесто у саставу футсал репрезентације БиХ са којом је прошле године учествовао на Европском првенству у Холандији.


 
Друго мјесто је заузео Лука Јовановић, члан Кошаркашког клуба „Будућност Пролаб“. Лука је рођен 16.07.1996. године. Поникао је у КК „Будућност“ у којем је играо за све клупске селекције са којима је био првак БиХ (кадети) и три пута првак РС (пионири и кадети). Важан је дио екипе КК "Будућност Пролаб” која ову сезону наступа у елитном рангу бх. кошаркашког такмичења. Лука игра на позицији бека, и у дебитантској сезони у Првенству БиХ игра запажену улогу у тиму Будућности. Истиче се великом енергијом, упорношћу и снажним спортским духом.


 
Треће мјесто је припало Николи Дрљићу, члану Одбојкашког клуба „Радник“. Иако двадесетогодишњак, Никола Дрљић је један од бољих нападача у тиму ОК „Радник“. По свим параметрима спада у ред најкориснијих одбојкаша комплетне Премијер лиге БиХ. Дао је велики допринос да се титула освајача Купа РС након 20 година врати у Бијељини. Проглашен је за најбољег одбојкаша финалне утакмице Купа Републике Српске.

(Семберија инфо)