КК "УНСУ": У ЛАКТАШИМА ЧЕТИРИ ЗЛАТНЕ И ДВИЈЕ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ :: Semberija INFO ::

 

КК "УНСУ": У ЛАКТАШИМА ЧЕТИРИ ЗЛАТНЕ И ДВИЈЕ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ


У организацији Карате клуба "Лакташи" у недјељу је одржан Међународни турнир "Трофеј Лакташа 2022" који је окупио 246 такмичара из 22 клуба из Босне и Херцеговине и Хрватске.



На, не тако масовном али врло квалитетном турниру боје Карате клуба "УНСУ" из Бијељине представљало је шест такмичара у мушкој и женској конкуренцији, у катама и борбама појединачно. Сви су остварили одличне резултате освојивши укупно шест медаља; четири златне и двије сребрне.


 
Златне медаље су освојили Трипуновић Вукашин (борбе појединачно - кадети, -52кг), Гавриловић Марија (борбе појединачно - кадеткиње, -54кг), Ивковић Николина Ина (борбе појединачно - дјевојчице 7 година, -24кг) и Ивковић Николина (борбе појединачно - дјевојчице 7 година, оранж појас) док су сребрно одличје изборили Вујић Миа Милица (борбе појединачно - млађе кадеткиње, -49кг) и Кнежевић Иван (борбе појединачно - кадети, -52кг).


 
-Презадовљни смо наступом наших такмичара и такмичарки посебно приступом и формом пред наступ у WКФ Свјетској карате1 лиги за младе која ће се од 9. до 12. децембра одржати у Венецији. У шест категорија изборили смо се за свих шест финала у којима смо у четири били успјешни али најважније је да из наступа у наступ наши такмичари постају све искуснији и бољи што и јесте примарни циљ наших наступа на оваквим и сличним турнирима", стоји у саопштењу КК "УНСУ".