ЕМА КОВАЧ НАЈБОЉА АТЛЕТИЧАРКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА 2021. ГОДИНУ У КАТЕГОРИЈИ МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ :: Semberija INFO ::

 

ЕМА КОВАЧ НАЈБОЉА АТЛЕТИЧАРКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА 2021. ГОДИНУ У КАТЕГОРИЈИ МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ


У организацији Атлетског савеза Републике Српске данас је на Сокоцу одржана манифестација под називом "Вече атлетике" на којој су проглашени најбољи атлетичари, клубови и тренери за 2021 годину.

Ема Ковач, члан АК "Атлетик" из Бијељине као и претходне двије године проглашена је за најбољу атлетичарку РС у категорији млађе пионирке и тиме потврдила да је једна од најперспективнијих атлетичарки БиХ. Ема је ове, 2021. године имала изузетно успјешну сезону. Упркос повреди мишића успјела је оставити конкуренцију далеко иза себе освојивши десет титула републичког и државног првака и вицепрвака у више узрасних категорија и дисциплина. Такође, своју колекцију одличја обогатила је златним и сребреним медаљама са више међународних уличних трка код нас и у региону. Тренери АК "Атлетик" јако су поносни на Ему и њене резултате јер је својим радом и одрицањима доказала да се и без адекватних услова за тренажни процес може доћи до врхунских резултата.

АК "Атлетик" подсјећа све љубитеље атлетике, без обзира на узраст да им се придруже на тренинзима и изаберу једну од тркачких, скакачких или бацачких дисциплина. Додатне информације мозете добити на њиховим званицним ФБ и инстаграм страницама као и на број телефона 066-618-812.