ПОТВРЂЕНА"БОМБА " НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: НЕМАЊА НЕДОВИЋ ПОНОВО У ЗВЕЗДИ! :: Semberija INFO ::

 

ПОТВРЂЕНА"БОМБА " НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: НЕМАЊА НЕДОВИЋ ПОНОВО У ЗВЕЗДИ!


Црвену звезда је овог лета добила прво конкретно појачање, а реч је о репрезентативцу Србије и доскорашњем кошаркашу Панатинаикоса Немањи Недовићу.

Недовић се враћа међу црвено-беле после 10 година, а сада је потписао трогодишњи уговор.

Како су из клуба навели у саопштењу:

- КК Црвена звезда мтс овом приликом жели да изрази огромно задовољство јер је Немања показао огромну жељу да се врати у Црвену звезду, и због тога учинио и конкретне потезе како би могао да напусти претходни клуб за који је прошле сезоне у Евролиги убациовао преко 14 поена по мечу.

Да подсетимо, Немања Недовић је рођен 16.јуна 1991.године у Новој Вароши. Професионалну каријеру и прве озбиљне кошаркашке кораке је направио управо у Црвеној звезди за коју је играо од 2008. до 2012. године , након чега је започео интернационалну каријеру у Лијетувос Ритасу, затим Голден Стејту у НБА лиги, да би се затим вратио у Европу као играч Валенсије. У Шпанији је наступао и за Уникаху са којом је освојио и Еврокуп 2017.године, потом је две године био члан Олимпије Милано, да би од 2020. играо за Панатинаикос са којим је освојио грчко првенство 2021.године.



Ову вест и званично је потврдио менаџер кошаркаша Мишко Ражнатовић.

- После две прелепе године у Атини, Немања Недовић се враћа у Београд у дрес црвено белих.



(Telegraf.rs)