ФК Јања 2009: Ова сезона успјешнија :: Semberija INFO ::

 

ФК Јања 2009: Ова сезона успјешнија


Екипа Јање 2009 у кратком периоду прошла је пут од Друге омладинске лиге до Регионалне, као трећег ранга такмичења. Клуб је добро организован, а изграђен је и властити терен на ком се одржавају тренинзи и играју пријатељски сусрети. Сада се максимално залажу да створе потребне услове како би се овдје играле и утакмице Регионалне лиге.

За одржавање утакмица Регионалне лиге екипа Јање 2009 сада користи стадион Фудбалског клуба Подриње,  са којим има изванредне односе.

У првој дебитантској  сезони, како оцјењују, резултати нису били најбољи, али је она показала неке слабости које ће бити исправљене у новонаступајућој сезони.

"Остали смо у лиги, а наше амбиције су сада да постанемо стабилан регионалац. Кадар смо ревидирали, задржан је углавном играчки кадар, али сигурно ће бити и неких појачања. Што се тиче финансијске ситуације, она је стабилна, каже предсједник Фудбалског клуба Јања 2009 Амир Хајтић, те додаје да ће припреме  бити на вријеме спроведене како би спремно дочекали нову сезону.

Оптимистичан је и Александар Ивановић, штопер Јање 2009.

"Ја сам оптимиста. Вјерујем у стручни штаб и играчки кадар, вјерујем да ће ова нова сезона бити успјешнија, каже Ивановић,  истичући да и овог пута очекују велику  помоћ својих вјерних  навијача.
                                                                                                                                           
За Семберија инфо - Мијодраг Јаковљевић