Нови успјех пионирки ЖФК Радник Бумеранг :: Semberija INFO ::

 

Нови успјех пионирки ЖФК Радник Бумеранг


Бијељина: Пионирке ЖФК Радник Бумаранг настављају са серијом успјешних резултата. Екипа је узела учешће на  међународном турниру у Орашју, за дјевојчице до 15 година. Учествовало је десет екипа подијељених у двије групе.

Резултати  ЖФК Радника Бумеранг: Забиљежене су побједе против Марјана из Сплита од 4.0, против Школе фудбала Спортиво из Сарајева 4:0, Слободе из Тузле 2:0, а са Дрином из Зворника је било 0:0.

У полуфиналу савладан је домаћин Посавина из Домаљевца резултатом 1:0, а у финалу је поново потопљена Дрина из Зворника са 3:0.

"Био је то јак и занимљив турнир са доста добрих екипа. Драго нам је што смо освојили турнир што нам је и био циљ. Турнир је био организован изванредно и честитке организатору. Свим клубовима частитам на фер и коректној игри као и на понашању," каже тренер Јелена Миловић.

За ЖФК Радник Бумеранг су наступиле: Маријана Панић, Драгана Димитрић, Александра Цвијетиновић, Тамара Благојевић, Лана Радуловић, Теодора Перановић, Милица Јововић, Татјана Николић, Јoвана Лана Новаковић, Кристина Текић, Милкица Симић и Марија Максимовић.                                                             

За Семберија инфо - Мијодраг Јаковљевић