ПРЕМИЈЕР ЛИГА: ЖЕЉЕЗНИЧАР СИГУРАН У УГЉЕВИКУ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕМИЈЕР ЛИГА: ЖЕЉЕЗНИЧАР СИГУРАН У УГЉЕВИКУ


Foto: FK Željeznicar.co.ba
Фудбалери Звијезде 09 су доживјели нови пораз у Премијер лиги Босне и Херцеговине који их је додатно удаљио од опстанка у елитном рангу и свео њихову шансу на теорију. Жељезничар је оправдао улогу фаворита и славио је убједљив тријумф у Угљевику 3:0.

Повреде и болест десетковале су домаћи тим па је тренер Аднан Зилџовић имао великих проблема што се осјетило на терену, посебно на старту.
 
Жељезничар је повео у 19. минути. Лопту је убацио Бојо, а Никола Јанковић шаље лопту у властиту мрежу. Сарајевски тим је могао у 30. минути удвостручити предност. Садиковић је погодио стативу. Теренску премоћ гости су крунисали другим голом у 39. минути када је Стевановић упослио Рамовића у добром контранападу.

На старту другог дијела домаћи су имали велику шансу да се врате у меч. Кристијан Тојчић је добро захватио лопту али је послао поред гола. Услиједила је одмах казна на другој страни. Садиковић је одлично послао лопту која је погодила Лендрића и срећно завршила у мрежи.

Звијезда је упркос томе дошла у ситуација да барем ублажи предност гостију а Косорић је послао лопту са гол линије. Желио је домаћи тим да дође барем до гола али се Жељезничар добро бранио.

(српскаинфо.цом)