У ЗВИЈЕЗДИ СЕ НЕ ПРЕДАЈУ :: Semberija INFO ::

 

У ЗВИЈЕЗДИ СЕ НЕ ПРЕДАЈУ


Foto FK Zvijezda
Фудбалски клуб Звијезда 09 се не предаје. Екипа из Етно села Станишић је кренула са радом, а данас су представили своје планове за наставак сезоне. Такође представљен је и нови кондициони тренер Симо Цвјетиновић.

Предсједник Борис Станишић истакао је да клуб има велике амбиције током прољећа и да је рано да их било ко отписује.

– Многи су нас већ отписали, али као предсједник клуба желим демантовати оно што јавност прича. Звијезда наставља са озбиљним радом и то показују појачања. Не предајемо се, Звијезда 09 жели да остане у Премијер лиги БиХ и ухватит ћемо се у коштац те са добром причом и добрим тренинзима остварити задане циљеве – рекао је Станишић.

Тренер Аднан Зилџовић очекује квалитетан рад.

– Мислим да смо погодили појачања. Нисмо ишли на број, него на квалитет. Форму ћемо темпирати за прва четири кола. Гостујемо фаворитима, чекаморивале и циљ је да Звијезда и идуће године буде премијерлигаш. Пет или шест играча које ћемо довести или смо већ довели гарантује да ћемо бити пуно јачи и конкурентнији. Знам да ће бити добро, не мислим него знам. Звијезда иде јако, самопоуздано, можда у већој тишини него други. Ипак, пуно ћемо радити и сваку минуту на терену, наши играчи ће дати све што могу у датом тренутку – истакао је Зилџовић.
Нови спортски директор Перица Ђорђевић говорио је о појачањима.

– Ангажовали смо кондиционог тренера у којег вјерујемо максимално. Екипа ће са њим тотално другачије изгледати на терену. Засад можемо рећи да су ту Мурга и Ејике, али у преговорима смо са још три играча, али нећемо говорити о именима док то не буде финализирано. Наши планови су везани за опстанак и све ћемо да урадимо да то и остваримо. –рекао је спортски директор Перица Ђорђевић.

Звијезда ће одиграти шест мечева а први ривал је Тузла сити у суботу.

(српскаинфо.цом)