Трибина "Спорт спаја", у оквиру култруно-спортске манифестације "Бијељини на дар" :: Semberija INFO ::

 

Трибина "Спорт спаја", у оквиру култруно-спортске манифестације "Бијељини на дар"


Јуче је на Педагошком факултету у Бијељини одржана трибина под називом "Спорт спаја", у оквиру култруно-спортске манифестације "Бијељини на дар". 

„Бијељини на дар", је јединствени пројекат који се први пут у  одржава у нашем граду, односно доводи познати Крос РТС-а, али и додатни културни програм.



На јучерашњој трибини је било ријечи о спорту и његовом значају за социјализацију и развој свијести код дјеце и омладине. Гости на трибини су били Предсједник Спортског савеза Србије, Давор Штефанек, бивши светски првак из 2014. године у рвању грчко-римским стилом, као и  некадашњи рукометаш и селектор првог тима Србије, Веселин Вуковић, олимпијски и светски првак.



Учесници у јучерашњој трибини су били и чланови школе фудбала за дјевојчице и дјечаке "Soccer kids Bijeljina". "Велика нам је част и задовољство што смо данас били дио ове манифестације на Педагошком факултету. Оваквих пројеката треба да буде више, за шта ћемо увијек дати пуну подршку и активно учестовати"- рекла је Биљана Петровић тренер у школи фудбала "Soccer kids Bijeljina".

Полазници школе су се дружили са великим шампионима, научили неке нове лекције од њих, али им постављали занимљива питања у вези са њиховим спортом и постигнутим успјесима.


Soccer kids Bijeljina