РАДНИК УБЈЕДЉИВ НА ПОЧЕТКУ ПРИПРЕМА, САВЛАДАНА ЗВИЈЕЗДА 09! :: Semberija INFO ::

 

РАДНИК УБЈЕДЉИВ НА ПОЧЕТКУ ПРИПРЕМА, САВЛАДАНА ЗВИЈЕЗДА 09!


Фудбалери Радника побједом су отворили серију тест утакмица за наставак првенства у првој лиги Републике Српске. На помоћном терену са вјештачком подлогом савладана је комшијска екипа Звијезда 09, резултатом 3:1. Иако се ради о почетку припрема наша екипа пружила је изузетно добру партију, а више од резултата може да радује физичка спрема и вољни моменат наших фудбалера. Радник је током свих 90 минута контролисао утакмицу, био бољи ривал, стварао прилике и на крају сасвим заслужено убједљиво побиједио.


 
Оно што посебно може да радује тренера Ђурића, а и навијаче Радника је чињеница да су на висини задатка била наша зимска појачања. Управо су новајлије били стријелци погодака , први је мрежу затресао Марко Дедијер. Крилни фудбалер пристигао из краљевачке Слоге погодио је средином првог полувремена. Други и трећи погодак дјело су Душана Ристића, нападача који је у наше редове стигао из Подриња из Јање. Коначан резултат поставио је Шевкија Ресић из пенала у самом финишу утакмице.


 
Тренер Велибор Ђурић пружио је прилику 21. играчу , једино је голман Далибор Митровић на терену провео свих 90 минута, а остали играчи добили су по 45 минута.
 
У првом полувремену наступали су:
Далибор Митровић - Александар Васић, Ненад Рашевић, Марко Деспотовић, Павле Малетић - Никола Даниловић, Драган Матковић, Александар Максимовић, Марко Дедијер, Андреј Крстић - Драган Дошло


 
Друго полувријеме:
Далибор Митровић, Стефан Ристивојевић, Слободан Томић, Милош Јокић, Ненад Срећковић - Јован Новак, Милан Гаврић, Андрија Лошић, Стефан Паранос, Миљан Оџаклић - Душан Ристић.