СУТРА НАСТАВАК ЛИГЕ ШАМПИОНА, НЕКОЛИКО ДЕРБИЈА :: Semberija INFO ::

 

СУТРА НАСТАВАК ЛИГЕ ШАМПИОНА, НЕКОЛИКО ДЕРБИЈА


Foto: Ilustracija
Утакмицама трећег кола у уторак и у сриједу биће настављена фудбалска Лига шампиона.
Сутра ће бити одиграни мечеви у групама А, Б, Ц и Д.
 
Оба меча групе А биће одиграна од 21 сат. Ливерпул ће дочекати Ренџерс, док ће Ајакс у Амстердаму играти са Наполијем. Табела групе А: Наполи 6, Ливерпул 3, Ајакс 3, Ренџерс 0.
 
Порто ће у групи Б од 21 час играти на свом терену са Леверкузеном, док ће се у исто вријеме састати Клуб Бриж и Атлетико. Табела групе Б: Клуб Бриж 6, Леверкузен 3, Атлетико 3, Порто 0.
 
Бајерн ће се од 18.45 часова у групи Ц на свом терену састати са Викторијом Плзењ, док ће дерби бити дуел између Интера и Барселоне, који ће бити одигран од 21 сат у Милану. Табела групе Ц: Бајерн 6, Барселона 3, Интер 3, Плзењ 0.
 
Олимпик у Марсељу ће дочекати Спортинг од 18.45 у групи Д, док ће од 21 час Ајнтрахт у Франкфурту играти са Тотенхемом. Табела групе Д: Спортинг 6, Тотенхем 3, Франкфурт 3, Олимпик 0.
 
Мечеви трећег кола у групама Е, Ф, Г и Х Лиге шампиона биће одиграни у сриједу, петог октобра.
 
Салцбург ће у Аустрији од 18.45 сати дочекати загребачки Динамо у трећем колу групе Е, док ће у Лондону од 21 час играти Челси и Милан. Табела групе Е: Милан 4, Динамо (З) 3, Салцбург 2, Челси 1.
 
Лајпциг ће се састати са Селтиком од 18.45 сати у оквиру групе Ф, док ће Реал у Мадриду од 21 час играти са Шахтјором. Табела групе Ф: Реал 6, Шахтјор 4, Селтик 1, Лајпциг 0.
 
Оба меча у групи Г ће бити одиграна од 21 сат. Манчестер сити је на свом терену домаћин Копенхагену, док ће Севиља дочекати Борусију из Дортмунда. Табела групе Г: Манчестер сити 6, Дортмунд 3, Копенхаген 1, Севиља 1.
 
Дерби групе Х биће одигран у Лисабону од 21 сат, а састаће се двије непоражене екипе, Бенфика и Пари Сен Жермен. У исто вријеме у Торину ће играти Јувентус и Бенфика, а ова два клуба ће покушати да дођу до првих бодова ове сезоне у Лиги шампиона.
 
Табела групе Х: ПСЖ 6, Бенфика 6, Јувентус 0, Макаби 0.

(Независне)