КУПИ СЕЗОНСКУ КАРТУ, БУДИ ДИО „РАДНИКА“ :: Semberija INFO ::

 

КУПИ СЕЗОНСКУ КАРТУ, БУДИ ДИО „РАДНИКА“


На данашњој прес конференцији одржаној у Галерији Центра за културу „Семберија“ Бијељина,  руководство клуба ФК „Радник“ Бијељина, представило је нове играче који су потписали уговор са клубом, најавило продају сезонских улазница, под називом „Буди Радник“, те најавило прву утакмицу трећег кола лиге.



Недељко Ћорић, предсједник ФК „Радник“ Бијељина, поздравио је све присутне и рекао ,„Можда јунак јесте пао на кољена, али ми сви треба да му дамо подршку да се усправи и да подигнуте главе настави своје походе тамо гдје је стао“.




-Ово су јако важни  тренутци за клуб и могу све данас овдје да вас увјерим, да „Радник“ више није на кољенима и да смо успјели да рјешимо неке акутне финансијске проблеме које смо имали у клубу. Обезбиједили смо финансијска средства, исплатили смо обавезе према запосленима у клубу, фудбалерима. Надам се, да ћете већ првим доласком на стадион, успјети и голим оком да се увјерите у одређене промјене које су видљиве на стадиону и „Радник“ ће бити домаћинска кућа и сви ћемо се тако односити према њему“, истакао је Ћорић.
У оквиру нове маркетиншке кампање и приједлога како да изврше стабилизацију клуба, руководство клуба ФК „Радник, покренуло је акцију под називом „Купи сезонску карту, буди дио Радника“.


-Очекујемо да ћемо имати масован одзив свих оних људи који желе да покажу добру намјеру према „Раднику“ и увјеравам  вас, а и све њих да ће та колективна накнада завршити тамо гдје треба“, казао је Недељко Ћорић.
 
- Младан Жижовић, члан Управног одбора ФК „Радник“, поздравио је све присутне и истакао да је поносан што је члан „породице“ ФК „Радник“ која има велику друштвену одговорност.



-Захвалио бих се нашем руководству, које је преузело клуб у јако тешком моменту и сигуран сам да ће поставити „ствари“ на своје мјесто, без обзира на било какву припадност. „Радник“ је потребан свима нама, поготову људима који живе и раде у Бијељини, Семберији, јер је он у претходном периоду био бренд у спортском смислу. Захвалио бих се и поздравио наше нове играче, који су дошли да помогну да вратимо клуб на „стазе старе славе“ и да „Радник“ вратимо у Премијер лигу јер је Бијељина са оволиким бројем становника и клубова , не да треба да буде дио Премијер лиге него да буде константно у врху БиХ фудбала“, рекао је Жижовић и овом приликом представио нове играче и позвао све да помогну ФК „Радник“. Неки од играча који ће играти за ФК „Радник“ у овој сезони, су Милош Јокић из ФК „Дрина“ Зворник, Милан Оџаклић из ФК „Пролетер“ Дворови, Александар Максимовић...



Велибор Ђурић, шеф стручног штаба ФК „Радник“ овом приликом најавио је фудбалску утакмицу која ће се одиграти на стадиону ФК „Радник“ у сриједу, 17. августа од 20 часова против ФК „Љубић“ из Прњавора.



Семберија инфо