Џудо клуб "Пантер" ствара шампионе! :: Semberija INFO ::

 

Џудо клуб "Пантер" ствара шампионе!


Навикнути на успјехе, гдје год се такмиче, џудисти џудо клуба "Пантер" из Бијељине су и овај пут оправдали очекивања, како своја, тако и свог клуба!



На протеклом Првенству Босне и Херцеговине за сениоре одржаном у Витезу 29. фебруара, освојили су знајчајне медаље! Да џудо клуб "Пантер" ствара шампионе, свједочи и млада сениорка Гордана Илић (-52кг) која је освојила златну медаљу и обезбиједила улазак у репрезентацију! Шампион сениора, Милан Добранић (-60кг) је својом златном медаљом такође обезбиједио чланство у репрезентацији! Млади репрезентативци ће се први пут такмичити на првенству Балкана у Бугарској.
Такмичари Немања Арсеновић (-90кг) и Павле Вујновић (+100кг) освојили су трећа мјеста, те потврдили још једном да се Пантери не враћају у Бијељину без медаља!



У клубу истичу велико задовољство и сигурни су у свој труд и рад, а тако и резултате који не изостају. Предсједник џудо клуба "Пантер" Огњен Ђука изјавио је: "Морам да истакнем да је руководство клуба презадовољно постигнутим резултатима. С обзиром да наши шампиони наступају тек прву годину у сениорској конкуренцији ови резултати су фантастични и потврда су континуираног и професионалног, преданог рада са нашим такмичарима у претходном периоду. Комплетан тим џудо клуба "Пантер" је поносан на ове резултате, а посебно на два шампиона Босне и Херцеговине! Руководство џудо клуба "Пантер" ће уложити све напоре да овим младим шампионима као и осталим такмичарима обезбиједи најбоље услове за рад као и наступе на свим битнијим такмичењима у земљи и иностранству."