ОСАМ МЕДАЉА У ВЛАСЕНИЦИ ЗА АКАДЕМЦЕ :: Semberija INFO ::

 

ОСАМ МЕДАЉА У ВЛАСЕНИЦИ ЗА АКАДЕМЦЕ


У недјељу, 18. септембра у Власеници је одржана осма по реду, традиционална спортска манифестација „Атлетска трка кроз Власеницу“. Организатор, Атлетски клуб „Власеница“ осигурао је учешће 334 такмичара из БиХ и Србије.

Млади атлетичари Атлетског клуба ''Академац'' из Бијељине поново су остварили велики успјех освојивши осам медаља - три златне, три сребрне и двије бронзане.



Свој први наступ у категорији дјеце рођене 2017. године, имао је Димитрије Чутурић. Први наступ и прва златна медаља на 50м. У категорији цицибана заблистали су Милош Јефић, освојивши сребрну медаљу и Милица Кулишић са бронзаном медаљом. У трци узраста 2009. и 2010. годишта одличне су биле Ивона Ћевриз и Николина Лакетић, освојивши сребрну и бронзану медаљу. 

У трци на 100м најбржи су били Ивана Јанковић и Сергеј Кулишић освојивши двије златне медаље. Немања Крсмановић одлично је истрчао своју трку на 400м освојивши сребрену медаљу у категорији за 2007. и 2008. годиште.

-Мало спортске среће и корак до побједничког постоља недостајало је нашим такмичарима: Исидори Вулић и Ради Бобић у категорији јуниорки на 1500 м, те Павлу Савићу, Зорану Благојевићу, Давиду Крсмановићу и Анђели Раденковић у својим узрасним категоријама“, стоји у саопштењу АК „Академац“