ПОБЈЕДА У ДЕРБИЈУ ПРОТИВ РАДНИКА :: Semberija INFO ::

 

ПОБЈЕДА У ДЕРБИЈУ ПРОТИВ РАДНИКА


У осмом колу Прве лиге Републике Српске одигран је градски дерби између екипа ФК "Звијезда 09" и ФК "Радник". 
 
Звијезда 09 данас је била боља екипа и заслужено тријумфовала резултатом 3:0. Поготке за Звијезду 09 постигли су Живановић у седмој минути сусрета док је Блажевић два пута затресао мрежу Радника (52' и 83' сусрета). 
 
Деби на клупи Звијезде у Првој лиги Републике Српске имао је нови шеф стручног штаба Срђан Шушић који није крио задовољство након побједе у градском дербију. 
 

-Као што сам у најави утакмице рекао, била је ово веома тешка утакмица. Могу да кажем да смо заслужено славили иако смо имали играча мање на терену. Екипа је испоштовала ствари које смо радили и договорали у току седмице што је и разултирало високом побједом", рекао је Шушић новинарима након утакмице. 

Шушић је истакао да је екипа Радника одлична екипа. За врло кратко вријеме саставили су озбиљан тим што се видјело и данас.
 

-Честитам им на фер и коректној игри. Сигуран сам да се ни једна екипа неће наиграти фудбала против Радника. Слиједи нам анализа ове утакмице и припрема за наредно коло. Као што знате, наше амбиције су високе, а то је пласман у Премијер лигу БиХ", закључио је Шушић. 

У деветом колу Прве м:тел лиге Републике Српске екипа Звијезде 09 гостује екипи Љубића из Прњавора.