Прва општинска фудбалска лига Бијељина група Запад: Љељенча се не одриче титуле :: Semberija INFO ::

 

Прва општинска фудбалска лига Бијељина група Запад: Љељенча се не одриче титуле


ФК Љељенча из Љељенче
Љељенча: ФК Љељенча из истоименог мјеста, иако ради у отежаним условима као и други клубови, постиже запажене резултате. Екипа се увијек налази у горњем дијелу табеле па је тако било и у овој јесењој полусезони.

Заузето је 3. мјесто са 22 освојена бода уз биланс; 7 побједа, 1 реми и 3 пораза, са гол разликом 22:14. Водећа Младост из Велике Обарске је боља за 4, а другопласирани Пролетер из Горњег Драгаљевца само за 1 бод.

"Имали смо неке слабе игре па је непотребно изгубљено неколико бодова. Не одричемо се борбе за титулу првака јер прољеће треба да буде наше. Наше село заслужује да има четверолигаша и даћемо све да то и остваримо. Цијенимо екипе Младости и Пролетера исто као што и они цијене нас. Имамо солидне услове за рад, а сва свим ривалима имамо фер и спортске односе. Прољеће ћемо дочекати спремно и од првог кола крећемо ка титули," каже тренер Милорад Савић.

"Имамо солидну екипу са неколико одличних појединаца. Заслужујемо виши ранг и у име играча обећавам  максимално залагање на свим утакмицама, а посебно против Младости и Пролетера. Управа можда ангажује и неко појачање, али треба задржати постојећи играчки кадар," каже капитен Божидар Пелемиш.

Најбољи стрелци у јесењем дијелу првенства су били:Љјубиша Савић са 10, Дарко Јовић са 5 и Жељко Максимовић са 3 дата гола.
                                                                       
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић