Регионална фудбалска лига Републике Српске група Исток: ФК Младост - Промјенљиве игре за златну средину :: Semberija INFO ::

 

Регионална фудбалска лига Републике Српске група Исток: ФК Младост - Промјенљиве игре за златну средину


ФК Младост из Богутовог Села
Богутово Село: У јесењем дијелу регионалног Истока Младост је одиграла промјенљиво и пласирала се на 8. мјесто са 25 бодова, што је златна средина. Забиљежено је 7 побједа, 4 ремија, 4 пораза, уз гол разлику 34:20.

"Одиграли смо солидно, а увијек може боље. Знатно смо подмладили екипу па се то одразило и на игре, Против најјачих смо играли и најбоље, а неколико бодова смо олако препустили ривалима. Наш циљ у прољеће је мјесто у горњем дијелу. Титула првака није императив, али ако се укаже прилика зашто је не искористити. Према нашим прогнозама Шековоћи и Рудар 1925 су главни кандидати за првака," каже тренер Младости Велибор Вујић.

"Као капитен задовољан сам пласманом. Имамо добре услове за рад и вјерујем да на прољеће можемо одиграти боље јер традиционално други дио играмо боље. Играчки кадар морамо задржати и, наравно, још неким млађим указати прилику," каже капитен Мирослав Лазаревић, један од најискуснијих играча.

За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић