Окончана је јесења полусезона у Омладинској квалитетној лиги ФС РС Исток за пионире: Дрини јесење почасти :: Semberija INFO ::

 

Окончана је јесења полусезона у Омладинској квалитетној лиги ФС РС Исток за пионире: Дрини јесење почасти


Зворник: Окончана је јесења полусезона у Омладинској квалитетној лиги ФС РС - Исток за пионире. Наступило је десет екипа, а јесења титула је, према очекивањима и прогнозама, припала екипи Дрине из Зворника која има 6 бодова предности испред другопласиране Иличке 01 из Брчког. Планове Зворничана још могу да помрсе трећепласирано Јединство из Брчког и Борац из Шамца који је на четвртом мјесту.

Остале екипе играју првенство ради престижа, а неки и ради морања. Знатно више се очекивало од Подриња из Јање. Разочарење је пласман Локомотиве из Брчког и Радника из Бијељине. Прољетна сезона је прилика за све за нова доказивања и бољи пласман.

Пласман на крају јесењег дијела првенства:
Дрина (Зворник) 25, Иличка 01 (Брчко) 19, Јединство (Брчко) 18, Борац (Шамац) 16, Зенит (Бијељина), Рудар 1925 (Угљевик) 11, Слобода (Доњи Загони), Подриње (Јања) 9, Локомотива (Брчко) 5, Радник (Бијељина) 4 бода.

Најбољи стријелци су: Немања Божић (Јединство Брчко)  са 15, Алдин Шувалић (Јединство Брчко)  са 10 и Никола Топаловић (Иличка 01 Брчко) са 8 постигнутих голова.

У Дрини истичу да су за успјех заслужни сви играчи, тренер Срђан Ешпек и остали који раде са млађим категоријама.
                                                                                           
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић