Јасмин Рамић учествовао на Првенству БиХ у боксу :: Semberija INFO ::

 

Јасмин Рамић учествовао на Првенству БиХ у боксу


У Живиницама је 10. марта почело Државно првенство БиХ у боксу у појединачној конкуренцији. На турниру су се окупили најбољи које БиХ има у сениорској категорији, а завршни мечеви првенства су на програму данас.

Наступајући за Боксерски клуб "Свети Георгије" из Бањалуке запажен наступ је остварио Јасмин Рамић из Бијељине. Јасмин се у спорту афирмисао као кик-боксер који је остварио запажене резултате на основу којих је добио признање најбољег спортисте Града Бијељина за 2021. годину.



Рамић је одлучио опробати се у класичном боксу у категорији до 71. килограм и сигурно да може бити задовољан својим дебијем у боксерском рингу. На свом првом државном првенству освојио је бронзану медаљу.

- Задовољан сам својим наступом, иако сам изгубио кључни меч за финале. Поражен сам од репрезентативца Босне и Херцеговине, али сам пружио жесток отпор. У сваком случају, за мене је ово једно велико искуство и надам се да ћу у скоријој будућности почети освајати још сјајније медаље у боксу", изјавио је Рамић за "Семберија ИНФО", додавши још да је у преговорима са једним боксерским клубом из Србије. Уколико падне договор, Рамића бисмо могли чешће гледати у рингу на великој сцени.


Семберија инфо