Легенде Јунајтеда згрожене капитеном: Доста нам га је :: Semberija INFO ::

 

Легенде Јунајтеда згрожене капитеном: Доста нам га је


Манчестер јунајтед доживио је у недјељу најтежи пораз у историји клуба, а на удару легенди посебно се нашао капитен тима Бруно Фернандеш.

Јунајтед је свега недељу дана након што је освојио први трофеј у шест година и најавио повратак на стазе старе славе понижен на Енфилду од највећег ривала Ливерпула са 7:0.

"Ово није Манчестер јунајтед", поручио је утучени менаџер Ерик тен Хаг.

Тен Хаг је рекао и да је љут, разочаран и изненађен те да је на терену видио 11 играча који су изгубили главу.
Навијаче је посебно разљутио Бруно Фернандеш, фудбалер који је на Енфилду носио капитенску траку Јунајтеда.

"Друго полувријеме је било посебно срамотно. Био је то неред, а посебно се то видело у понашању капитена Фернандеша. У појединим тренуцима његово понашање је било непријатно", рекла је легенда клуба Гери Невил.

Фернандешова фрустрација била је све већа како се ближио крај утакмице.

Тако је у једном дуелу престао да трчи за младим Стефаном Бајчетићем, а у завршници утакмице тражио је замену како више не би морао да буде на травњаку.

"Држи руке подигнуте и пита тренера зашто не излази?! То није била капитенска игра. Доста ми га је. Њега и његовог понашања, кукања и симулирања. Менаџер Ерик тен Хаг се мора побринути за то", додао је Невил.

Кин: Срамотан говор тијела

И легендарни Рој Кин је згрожен понашањем Португалца.

"Његов говор тијела је био срамотан. Талентован је играч, капитен, али ово што је показао... Говор тијела, махање рукама, недостатак борбености... Не бисте били срећни с њим у свлачионици", рекао је бивши капитен Јунајтеда.

(b92)