УСПЈЕХ МЛАДИХ РАДНИКОВИХ БОКСЕРА :: Semberija INFO ::

 

УСПЈЕХ МЛАДИХ РАДНИКОВИХ БОКСЕРА


На појединачном првенству БиХ у боксу за млађе узрасте, које се од трећег до петог марта одржало у Бања Луци, Боксерски клуб “Радник” је наступио са седам такмичара и освојио шест медаља: једну златну, три сребрне и двије бронзане.

У свом дебитантском наступу, Анел Рахимић је освојио златну медаљу и тиме се наметнуо за мјесто у репрезентацији БиХ и учешћу на предстојећем Европском првенству.



Овај резултат бијељинског клуба представља континуитет озбиљног и преданог рада са младим боксерима.  Иза Боксерског клуба "Радник" је веома успијешна година у којој је Дуња Вукшић освојила сребрну медаљу на Европском првенству док је на појединачним првенствима БиХ осморо такмичара освојило четири златне и четири сребрне медаље (Ален Рахимић, Лео Цвитановић, Саша Спасојевић, Дуња Вукшић, Тијана Петричевић, Данило Симеуновић, Кристијан Вујановић и Адин Хамзић). БК "Радник" је у 2022. години још једном освојио титулу екипног првака Премијер лиге БиХ док су на Медитеранским игарама, Лео Цвитановић и Ален Рахимић освојили по пето мјесто у својим категоријама.