У ПРЕЛИЈЕПОЈ АТМОСФЕРИ ТКД "СОКОЛ" СУМИРАО УСПЈЕХЕ У 2022. ГОДИНИ :: Semberija INFO ::

 

У ПРЕЛИЈЕПОЈ АТМОСФЕРИ ТКД "СОКОЛ" СУМИРАО УСПЈЕХЕ У 2022. ГОДИНИ


У великој сали Центра за културу "Семберија" Теквондо клуб "Сокол" из Бијељине вечерас је организовао ”Соколово вече”. Била је то прилика да чланови овог клуба покажу све што су научили у овом клубу и бројној бијељинској публици на прави начин прикажу теквондо као борилачки спорт. У демонстрацији научног учествовало је скоро стотину такмичара у свим узрасним категоријама.


 


-"Соколово вече" је традиционална манифестација на којој на једном мјесту јавности представљамо све наше спортисте. Прилика је ово и да сумирамо све успјехе које смо постигли у претходној такмичарској сезони и да наградимо најбоље. У току 2022. године наши такмичари су донијели четири медаље са балканских првенстава, имамо вицешампиона Босне и Херцеговине док смо на нивоу Републике Српске апсолутни прваци у категоријама вртићанаца, млађих кадета, кадета, јуниора и сениора", рекао је Александар Бештић предсједник управе и тренер Теквондо клуба "Сокол", изразивши захвалност својим колегама тренерима који беспоговорно стоје на располагању младим соколовима: Дејани Марковић, Јовани Новаковић, Милету Марићу, Стефану Ђурићу, Драги Јовићу, Радославу Јевтићу...


 
Вечерашње "Соколово вече" била је прилика да се најбољим такмичарима и пријатељима клуба уруче пригодне награде док су најмлађи чланови клуба добили новогодишње пакетиће.


 


(Семберија инфо)