СРЂАН ШУШИЋ НОВИ ШЕФ СТРУЧНОГ ШТАБА ЗВИЈЕЗДЕ 09 :: Semberija INFO ::

 

СРЂАН ШУШИЋ НОВИ ШЕФ СТРУЧНОГ ШТАБА ЗВИЈЕЗДЕ 09


УО ФК Звијезда 09 након споразумног раскида са тренером Џенаном Хошићем  именовао је Срђана Шушића за новог шефа стручног штаба.

„Шушић је од почетка са екипом. Био је спортски директор, учествовао у селектирању играча, испратио комплетне припреме као и утакмице тако да је то најбоље рјешење за клуб и екипу“ – наводи се у саопштењу УО Звијезде 09.

Након именовања Срђана Шушића за новог шефа стручног штаба Шушић је рекао:

„Могу да кажем да је урађена само једна ротација. Био сам спортски директор, познајем екипу, већина стручног штаба је остала тако да ће ми олакшати рад у наредном периоду.

Као што знате, данас нам очекује Куп утакмица са екипом „Семберија“ Попови. Могу да кажем да ће бити измјена у саставу. Играчи који су имали мању минутажу у претходним утакмицама данас ће добити шансу да покажу своје знање. Свакако, озбиљно схватамо данашњу утакмицу. Респектујемо противника, а свакако идемо на побједу и пласман у наредну фазу Купа Републике Српске.

Не кријемо наше амбиције у Купу Републике Српске као и Купу БиХ, а циљ нам је да освојимо један од два купа“ – закључио је Шушић.

Куп утакмица „Семберија“ Попови и Звијезда 09 игра се данас у Поповима са почетком у 16.00 сати.


УО Звијезда 09