ГУСТ РАСПОРЕД ЗА РК „БИЈЕЉИНА“ :: Semberija INFO ::

 

ГУСТ РАСПОРЕД ЗА РК „БИЈЕЉИНА“


Foto
Рукометаше Рукометног клуба „Бијељина“ очекује веома садржајан викенд. Најприје сутра, 19. марта, у оквиру 16. кола М:тел Прве лиге Републике Српске у рукомету у Бијељини гостује екипа РК „Херцеговина“ из Невесиња.

Биће то прилика за бијељинске рукометаше да пред својим навијачима остваре још један позитиван резултат. Рукометаши из Невесиња су противник вриједан сваког респекта. У досадашњем дијелу првенства остварили су седам побједа и два ремија а у сусрет у Бијељини улазе са високе четврте позиције на табели Прве лиге РС. Сусрет се игра у сали у Рачанској улици са почетком у 16 часова.

Након одигране првенствене утакмице дан касније, у недјељу, 20. марта РК „Бијељина“ ће у оквиру 2. кола Купа Републике Српске угостити екипу РК „Славија“. Ради се о заосталој утакмици 2. кола које је одиграно крајем прошлог мјесеца. У првом колу Купа РС рукометаши РК „Бијељина“ савладали су РК „Дрина“ резултатом 32:26. Утакмица Купа ће се играти на истом мјесту као и утакмица дан раније, у сали у Рачанској улици са почетком у 14 часова.

(Семберија инфо)