Стевановић водио Бијељину до бода у Вишеграду :: Semberija INFO ::

 

Стевановић водио Бијељину до бода у Вишеграду


У 11. колу прве М-тел рукометне лиге Републике Српске у Вишеграду снаге су одмјерили РК „Вишеград“ и РК „Бијељина“. Виђена је изједначена утакмица у којој је прво полувријеме припало домаћој екипи а друго гостима из Семберије.

Предвођени Младеном Стевановићем са девет и искусним Бакиром Буљугијом са шест  голова РК „Бијељина“ је у драматичној завршници стигла предност коју је домаћин направио у првом полувремену постигавши изједначујући погодак у посљедњој секунди меча.

Коначни резултат утакмице РК „Вишеград“ - РК „Бијељина“ је гласио, 35:35

Најрасположенији у екипи Вишеграда били су Пецикоза са 11 голова, Рацковић са 9 и Кубуривић са 8 постигнутих голова. Пецикоза је био непогрешив са линије 7 метара. Шутирао је 7 од 7.

На другој страни поред Стевановића који је уједно и играч утакмице (постигао 9 голова из игре), расположен је био бивши репрезентативац Буљугија (пенале шутирао 6 од 6, од тога један у посљедњој секунди утакмице). Дејан Латиновић и Лука Јевтић су постигли по четири гола, искусни Видаковић три, Марковић три, Шкорић три и Лонтош један погодак.

Све похвале иду на рачун публике у Вишеграду која се побринула да направи праву рукометну атмосферу. Велика посјета и коректно навијање може да радује све љубитеље рукометне игре.

Сљедеће, 12. коло РК „Бијељина“ дочекује РК „Козара“ из Козарске Дубице.


Семберија инфо - И. Гутић