ПИОНИРКЕ ОК ЛИБЕРО ШАМПИОНКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

ПИОНИРКЕ ОК ЛИБЕРО ШАМПИОНКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Пионирска селекција Одбојкашког клуба ,,Либеро" је током претходног викенда учествовала на завршном турниру за првака Републике Српске. Турнир је одржан у Невесињу од петог до седмог јуна. Младе одбојкашице Либера су играле три веома захтјевне утакмице и оствариле све три побједе, против вршњакиња из ОК „Црвена Звијезда" Обудовац (3:0), затим ОК „Вележ“ Невесиње (3:1) и у финалу против ОК „Вожд“ Приједор (3:1).


 
На тај начин су пионирке ОК ,,Либеро" из Бјељине освојиле титулу првака Пионирске лиге Републике Српске у сезони 2020/2021. са максималним учинком од 17 побједа и само четири изгубљена сета. 

- Ово је велики успјех за наш клуб као и град Бијељину. Остварен је историјски резултат за све нас јер "ми смо породица". ️Честитке нашим пиониркама, које су показале велику жељу, вољу и знање да подигну пехар најбоље екипе у Републици Српској. Дјевојчице будите поносне и уживајте у моменту. Ви сте најбоља пионирска екипа Републике Српске“, стоји у саопштењу ОК „Либеро“.


 
За најбољу одбојкашицу турнира проглашена је Ивана Кићановић, капитен ОК „Либеро“. ️
Ивана је показивала велики квалитет и знање током цијеле сезоне играјући одбојку упоредо и у Првој и у Пионирској лиги РС. И поред бављења спортом Ивана је ученик генерације ОШ ,,Јован Дучић" у Бијељини.
 
Освајање шампионата у пионирској категорији не представља никакво изненађење за оне који прате рад ОК „Либеро“ из Бијељине. Професионалан и стручан рад тренера овог клуба као и залагање младих одбојкашица полако излазе на видјело донијевши на крају 2020/21. спортске сезоне још један шампионски пехар у Бијељину.

Семберија инфо