КК УНСУ: У НЕДЈЕЉУ IV ОТВОРЕНО КАРАТЕ ПРВЕНСТВО ГРАДА БИЈЕЉИНЕ ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2021 :: Semberija INFO ::

 

КК УНСУ: У НЕДЈЕЉУ IV ОТВОРЕНО КАРАТЕ ПРВЕНСТВО ГРАДА БИЈЕЉИНЕ ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2021


У недјељу у Бијељини у организацији кк.“УНСУ“ одржава се традиционално интернационално IV Отворено Карате Првенство Града Бијељине “ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2021“.

Турнир се одржава уз сагласност и одобрење карате савеза Републике Српске и карате савеза Босне и Херцеговине, уз генерално покровитељство административне службе Града Бијељина, на челу са Градоначелником Господином Љубишом Петровићем, те Министартва за породицу Омладину и спорт Републике Српске.



Велику помоћ у припреми и организацији овог спортског догађаја овај пут пружио нам је велики број спонзора, што ће нам као организаторима помоћи да комплетан догађај спроведемо на најбољи могући начин и да још једном покажемо одлично домаћинство.

Иако су пријаве још увијек у току, већ сада можемо рећи да ћемо угостити преко 50 клубова из 8 земаља; Хрватске, Аустрије, Црне Горе, Словачке, Србије, Белгије и Словеније и Босне и Херцеговине што нам гарантује још један  врхунски турнир у Бијељини. 



С обзиром, на здравствену ситуацију и бригу за све учеснике свакако ћемо се као организатори и домаћини потрудити да све спроведемо према мјерама Института за јавно здравство Републике Српске. Нажалост због епидемиолошких мјера и овај пут публици неће бити могућ улазак у дворану.

Свечано отварање турнира планирано је у 14:00 часова, након чега ће наступити сениори и сениорке у опен категорији. У првом дијелу такмичарског дана видјет ћемо све узрасне категорије у катама појединачно и екипно, те дјецу до 13 година у борбама појединачно. Кадети и јуниори у борбама свој наступ ће имати након сениора негдје око 15:00 часова. завршетак је планиран око 19:00 часова када ћемо прогласити укупне побједнике овогодишњег Трофеја Бијељине.

Са свим у вези у име УО клуба, те у име Организационог Одбора турнира, желимо истаћи да  ће нам бити част и задовољство  да још једном угостмо клубове како из БиХ тако и других земаља са циљем јачања наших веза и популаризације карате спорта код нас и у региону.


Горан Ивковић Предсједник Орг. Одбора и Предсједник УО клуба