ЧВРСТА ИГРА ТИМА ИЗ ЈАЊЕ :: Semberija INFO ::

 

ЧВРСТА ИГРА ТИМА ИЗ ЈАЊЕ


У оквиру 18. кола м:тел Прве лиге РС у Јањи су снаге одмјерили домаћи ФК Подриње и ФК Текстилац из Дервенте.
Дуел је карактерисала чврста игра оба тима без пуно директних прилика за поготке. Домаћи тим је од првог судијског звиждука показивао већу жељу за побједом што се могло видјети кроз већи посјед лопте и већи број креираних полуприлика.

Прву шансу имао је у 8. минути нападач домаћих Драган Дошло који је са 18 метара шутирао у гол гостију али је голман Текстилца био на висини задатка. У 13. минути биљежимо продор гостију преко Дујаковића по лијевој страни али његов шут одлази поред стативе гола Бодироге. То је уједно била најбоља шанса гостију на данашњој утакмици.
Остатак меча је протекао у игри између два шеснаестерца. Све до 50. минуте када Дошло постиже, испоставиће се на крају побједоносни погодак за ФК Подриње из слободног ударца. 

У три кола прољетног наставка лиге ФК Подриње је забиљежио двије побједе освојивши шест бодова, колико су освојили у читавој јесењој полусезони. Нови стручни штаб са Боришом Бодирогом на челу, уз добру атмосферу у и око клуба донијели су нову енергију на терену. Остаје нам да видимо да ли ће то бити довољно за останак ФК Подриње у Првој лиги РС.

Семберија инфо