Тренера Радника Дарка Несторовића брине реализација: Још само да напад проради :: Semberija INFO ::

 

Тренера Радника Дарка Несторовића брине реализација: Још само да напад проради


БИЈЕЉИНА - Послије генералне провјере у којој је Радник одиграо меч без голова против Звијезде 09, шеф стручног штаба Бијељинаца Дарко Несторовић није незадовољан резултатом и игром, већ га брине лоша реализација. Поготово у првом дијелу сусрета када су његови изабраници имали пет колосалних прилика.

- Нису то обичне шансе, већ једноставно оне у којима учествује већи број играча и онда се један од њих нађе практично сам пред голманом, али не успије то да претвори у погодак. Имамо још неколико дана да то пребродимо, али вјерујем да ће већ против Вележа, са којим у суботу од 13 часова на Градском стадиону играмо сусрет 20. кола Премијер лиге, све бити у реду - нагласио је Несторовић.

Бијељинци су упркос проблемима током припрема успјели да остваре све што је било планирано.

- Провели смо десет дана у Требињу, гдје нас је прво сачекала киша, потом снијег, па вјетар и залеђени терени. Ипак, успјели смо  некако да изгурамо планирани број тренинга, а одиграли смо и четири контролна сусрета. У прва три смо савладали Модричу са 4:1, Подриње са 3:0 и Леотар са 1:0 и сада смо ремизирали са Звијездом 09, која је показала да има екипу за највише домете у прволигашком друштву - наставио је Несторовић.

Премијерлигаша трка се наставља наредног викенда, а пред Бијељинцима је жестока битка за опстанак.

- Сви у клубу смо свјесни да сваки наредни сусрет може бити одлучујући, али ићи ћемо из меча у меч. Тешко је рећи да ли смо јачи или слабији него јесенас, а незахвално је говорити и о квалитету осталих ривала. Једно је сигурно, доста је екипа прилично подједнаког квалитета и у дуелима с њима одлучиваће нијансе. Вјерујем да ће оне бити у нашу корист и да ћемо остати премијерлигаши - додао је Несторовић.

Глас Српске