ДВИЈЕ САОБРАЋАЈКЕ И КРАЂА :: Semberija INFO ::

 

ДВИЈЕ САОБРАЋАЈКЕ И КРАЂА


Полицијска станица Бијељина, 12. јула, око два часа и 40 минута запримила је пријаву, да је у правном лицу у Бијељини од стране НН лица или више њих, извршено кривично дјело ,,Тешка крађа''.  Том приликом отуђен је новац из депозита. По запримљеној пријави полицијски службеници су извршили увиђај на лицу мјеста. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела.
 
На локалном путу у мјесту Доњи Бродац, такође 12. јула, око 22 часа, догодила се саобраћајна незгода са тјелесним повредама. До саобраћајне незгоде је дошло, када је са мотоцикла пало лице  В.З. који је задобио тјелесне повреде, о чијем се степену дежурни љекари нису изјаснили.
 
У Јерменској улици у Бијељини, 12. јула, око 18 часова догодила се саобраћајна незгода са материјалном штетом. До незгоде је дошло када је путнички аутомобил ,,голф''  којим је управљао М.В.  остварио контакт са путничким аутомобилом ,,бора'' који је био паркиран у наведеној улици. Алкостестирањем лица М.В. утврђено је да има 2,48 г/кг алкохола у организму, те је због управљања возилом под дејством алкохола и учествовања у саобраћајној незгоди лишен слободе.