ЈЗУ БОЛНИЦА СВЕТИ ВРАЧЕВИ БИЈЕЉИНА: Градоначелник Мићић негативан на Ковид 19, почело тестирање из ширих контаката :: Semberija INFO ::

 

ЈЗУ БОЛНИЦА СВЕТИ ВРАЧЕВИ БИЈЕЉИНА: Градоначелник Мићић негативан на Ковид 19, почело тестирање из ширих контаката


До 8 часова, 2. априла, нема новорегистрованих на КОВИД 19, тако да је број и даље девет. Од девет са КОВИД 19 у Бијељини, два су на респиратору, један у УКЦ Бања Лука, а један је у болничком карантину и њихово стање је непромијењено.

Очекујемо резултате за 29 тестираних, а стигли су резултати за три особе. Два се односе на градоначелника Мићу Мићића и његову супругу, који су негативни на КОВИД 19, а негативан је резултат за трећу особу. Они ће током дана бити отпуштени у кућну изолацију.

Под надзором у сва три карантина, укупно је 105 особа, очекујемо резултате за још 29 особа, а до 2. априла тестирано је укупно 68 особа. Важно је нагласити да се од 1. априла кренуло у обимније тестирање особа из ширег контакта, са особама из сва три кластера на подручју Бијељине. Апелујемо да се максимално придржавате савјета и препорука, како бисмо имали заједнички успјех у борби против вируса корона.

​Прим. др Милица Ловрић