ОБАВЈЕШТЕЊЕ ВОДОВОДА О ДОЛАСКУ У ПРОСТОРИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ВОДОВОДА О ДОЛАСКУ У ПРОСТОРИЈЕ


         Молимо кориснике који имају воду, а желе да промијене име носиоца права на кориштење, односно изврше пререгистрацију, да у складу са препорукама Владе Републике Српске, градске администрације Бијељина и кризних штабова у просторије а.д. „Водовод и канализација“ Бијељина долазе само када је то неопходно, јер ту активност одгађамо за временски период послије пандемије вируса корона! У колико је то баш неодложно учинити, захтјев могу поднијети путем е-маил-а, али ће процедура потписивања уговора о кориштењу бити организована тек после ванредног стања.
 
          Корисници који немају воду имају приоритет у процедурама и по хитном поступку ће њихови захтјеви бити узимани у обраду. И они, такође, захтјеве требају подносити путем е-маил-а [email protected] а за све информације могу звати број телефона 055 226 460, локал 65.
 
         И даље подсјећамо наше кориснике да су максимално поједностављене процедуре пријављивања да добијају мјесечне рачуне за потрошњу воде путем е-маил-а а све информације о томе се налазе на сајту Водовода www.bnvodovod.com