Од сутра регионална акција на подручју Полицијске управе Бијељина усмјерена на контролу возача под утицајем алкохола и психоактивних супстанци :: Semberija INFO ::

 

Од сутра регионална акција на подручју Полицијске управе Бијељина усмјерена на контролу возача под утицајем алкохола и психоактивних супстанци


На подручју Полицијске управе Бијељина од 23.03. до 26.03. 2023. године спроводиће се регионална акција појачане контроле саобраћаја усмјерена на контролу возача под утицајем алкохола, опијата  или психоактивних супстанци.

У прва два мјесеца текуће године на подручју наше Управе регистроване су двије саобраћајне незгоде са погинулим лицима, док је седам незгода евидентирано са тежим тјелесним повредама. Возачи под дејством алкохола проузроковали су 23 саобраћајне незгоде што је за 9,5 % више у односу на исти периоду 2022. године. Због вожње под дејством алкохола за прва два мјесеца из саобраћаја су искључена 224 возача.

Полицијска управа Бијељина апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и да не учествују у саобраћају уколико су под дејством алкохола.
 
 
 
 
                                                              ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА  
 
                                                                                      Александра Марић