СЕМИНАР ЦАРИНЕ У БИХ КОРАК ПО КОРАК, АКТУЕЛНОСТИ И НЕДОУМИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

СЕМИНАР ЦАРИНЕ У БИХ КОРАК ПО КОРАК, АКТУЕЛНОСТИ И НЕДОУМИЦЕ


Стало се мијењају начини рада и прописи. За успјешан рад потребно је бити упознат са свим измјенама. Ако се бавите увозом и извозом или желите да почнете тиме бавити на овом семинару ћете се упознати са најважнијим аспектима проблема који се јављају.

На семинару ће бити размотрена бројна питања као што су поједностављени поступак доказивања поријекла робе, додјела царинских овлаштења, разлика измеду овлаштених и одобрених извозника, полагање испита из области поријекла, одговорне особе, обавезе овлаштених извозника, Нова правила о поријеклу, шта су, упоредан приказ правила, ПЕМ конвенција, Цјеловитост, добијено у потпуности, Кумулација поријекла, Додана вриједност, Кумулација и Листа обрада, Недовољни поступци обраде или прераде, Шта извозници добијају примјеном нових прелазних правила,..

Биће на семинару рађени конкретни примјери и вјежбе.

На семинару ће бити објашњење, на основу досадашњег искуства УИО-а и најчешће грешке које праве правни субјекти и како избјећи такве грешке у будућности.

Овај семинар је одлична прилика да се са овим и многим другим питањима упознате од стране стручњака Управе за индиректно опорезивање.

Семинар ће Вам разријешити недоумице и помоћи да избјегнете проблеме са инспекцијама...

ВИШЕ НА  evropakomunikacije.com