Студенти прикупили готово 5.000 КМ за Милену Божић :: Semberija INFO ::

 

Студенти прикупили готово 5.000 КМ за Милену Божић


На хуманитарној студентској журци за помоћ Милени Божић из Бијељине, дјевојци којој је у септембру прошле године машина повукла косу и скинула цијели скалп главе, прикупљено је 4.890 КМ, изјавио је Милош Коловић, студент Факултета техничких наука у Новом Саду и иницијатор наведене акције.


 
- Моје колеге студенти и ја смо захвални свима који су се појавили на журци и пружили помоћ нашој суграђанки. Показали смо јединство и хуманост, организовали једно лијепо дружење, али најважније је да смо успјели колико-толико финансијски да учествујемо у ономе што очекује Милену у даљој борби, а то су операције и лијечење у иностранству. Новац је уплаћен данас, а овим путем позивам све људе добре воље да наставимо са донацијама јер битка још није готова  - истакао је Коловић.


 
Студентска хуманитарна журка одржана је у клубу „Хангар“ у Бијељини, уз помоћ Техничког ремонта Братунац и подршку Републичке странке Српске.
 
Тридесетједногодишња Милена Божић из Бијељине доживјела је тешку повреду главе након што јој је машина ухватила косу свезану у реп и скинула цијели скалп главе. До сада је имала неколико операција, а за њено лијечење у иностранству потребно је око 100.000 евра.