​АКЦИЈА УДРУЖЕЊА ЖЕНА МИЛИНОГ СЕЛА - Расте кућа за Медиће :: Semberija INFO ::

 

​АКЦИЈА УДРУЖЕЊА ЖЕНА МИЛИНОГ СЕЛА - Расте кућа за Медиће


Жене из Удружења жена из Милиног Села недавно су покренуле акцију за прикупљање помоћи како би се изградио нови дом породици Медић из овог села. Брачни пар Славка и Зоран Медић, који су старије животне доби, живе у тешким условима, у старој трошној кући. Ови скромни људи боре се да саставе крај с крајем.

- Медићи имају кћерку која је удата, али и она није у могућности да им помогне, па смо ми одлучили да покренемо акцију да им се направи нова кућа. У великој мјери смо успјели са реализацијом. Уз помоћ људи великог срца већ се приводи крају зидање новог дома. Ако киша не буде падала, за дан-два изливаће се и плоча’’, изјавила је Зорица Докић, предсједница Удружења жена из Милиног Села.



- Желим у име удружења, а и честите породице Медић, да се посебно захвалим власнику фирме ,,Медић транс'' из Шипова који је обезбиједио све за кров и сав тај материјал довезао у Милино Село. Довезао је сву  дрвену грађу за конструкцију крова, а и цријеп'', нагласила је Зорица Докић.

С обзиром да још треба новца за даље радове она је, још једном, упутила апел свима онима који могу да помогну овој честитој породици могу да позову на број телефона 066/972-974 или да свој новчани допринос уплате на број рачуна 554-003-00000752-55 који је отворен у Нашој банци (бившој Павловић банци).

- Свака помоћ је добро дошла и још једном хвала свима који нам се одазову’’, поручила је Зорица Докић.

Семберија инфо - В. Зеленовић