АДЕЛИСА: ПОКАЖИМО ВИШЕ ХУМАНОСТИ - БУДИМО БОЉИ ЉУДИ :: Semberija INFO ::

 

АДЕЛИСА: ПОКАЖИМО ВИШЕ ХУМАНОСТИ - БУДИМО БОЉИ ЉУДИ


Аделиса Халими, волонтерка је у Фондацији “Дарко Даре – Бошко Вуковић”, изјавила је да је посебно лијеп  осјећај учествовати  свакодневним хуманитарним активностима Фондације.

„Од малих ногу се ме учили да будем хумана и да увијек треба помоћи родбини, пријатељима и блиским људима. Настојим да се будем управо таква. Мајка сам двоје дјеце и на њих ћу утицати да буду такви како би једног дана постали добри људи“, каже 23-годишња Аделиса за портал Семберија.инфо.

Она напомиње да волонтери Фондације свакодневно раде на терену, јер је у току подјела пакета социјално најугроженијим породицама на подручју Фондације.

Аделиса је апеловала на све људе добре воље да помогну скромним прилозима рад Фондације.



"Оно што је јако битно да ми сви у Фондацији функционишемо као један сјајан тим, на челу са предсједником Фондације Дарком Јакшићем“, нагласила је Аделиса, уз поруку да је волонтеризам нешто што је чини срећном.  

ПОСТАВЉЕНЕ НОВЕ ХУМАНИТАРНЕ КУТИЈЕ

Активисти Фондације “Дарко Даре – Бошко Вуковић” недавно у бројним продајним градским објектима поставили хуманитарне кутије Фондације са вињетама, а новац сакупљен на овај начи користиће се првенствено за лијечење болесних у РС и иностранству.

Како је порталу Семберија инфо потврђено у Фондацији, новац прикупљен путем хуманитарних кутија, нако отварања, биће уплаћен на рачун Фондације и служиће искључиво за лијечење болесних, а приоритетно дјеце.

Средства од донатора која су уплаћена на неки од жиро рачуна Фондације користиће се за лијечење и набавку лијекова за болесне особе, те за куповину пакета социјално угроженим породицама.

Активисти и волонтери Фондације “Дарко Даре – Бошко Вуковић” од почетка појаве корона вируса свадневно су на терену и достављају помоћ угроженим и вишечланим породицама на подручју Семберије.

Из Фондације апелује на све људе добре воље да скромним прилозима помогну активности Фондације, уз захвалност свима који су помогли досадашњи рад Фондације.

РАЧУНИ ЗА УПЛАТЕ

Људи добре воље уплате у КМ могу да изврше на рачун 5520001912749465, а у ЕУР на рачун БА395520001912751696. Оба рачуна су код Аддико банк. 
 
Семберијс инфо (З.Кусмук)