БИЈЕЉИНА: ГРАДСКА УПРАВА У АКЦИЈИ „РЕСПИРАТОР ЗА СРПСКУ“ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: ГРАДСКА УПРАВА У АКЦИЈИ „РЕСПИРАТОР ЗА СРПСКУ“


Уплатом 50.000 конвертибилних марака, Градска управа Града Бијељина се придружила акцији „Респиратор за Српску“ коју је покренуо бијељински привредник и власник компанија „Елвако Метпро“ и „ТРБ“ Славен Ристић и која је за неколико дана окупила велики број привредника.

Поред  износа издвојеног за куповину респиратора, одмах по појави опасности од ширења заразе вирусом корона, Градска управа је за потребе опремања карантина при Болници „Свети Врачеви“, издвојила готово 10.000 КМ.

- Наш најважнији посао у овом тренутку је заштита здравља становништва и спасавање живота људи. Захвални смо привредницима и свима који су издвојили средства за куповину опреме за карантин и Болницу. Надамо се да ћемо успјети да спријечимо ширење вируса, али ако ипак дође до његовог ширења, циљ је да што спремније дочекамо ту ситуацију. Ова опрема ће у том случају бити од великог значаја – оцијенио је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Позив за учешће у овој хуманитарној акцији остаје отворен за сва правна и физичка лица, а уплате се могу извршити на рачун:
Наша банка а.д. Бијељина:  554 001 0000 1246 29
Сврха плаћања: Акција РЕСПИРАТОР ЗА СРПСКУ