НАЈВИШЕ СЕ КУПУЈУ БУКЕТИ ЦВИЈЕЋА И ЦВЈЕТНИ АРАНЖМАНИ :: Semberija INFO ::

 

НАЈВИШЕ СЕ КУПУЈУ БУКЕТИ ЦВИЈЕЋА И ЦВЈЕТНИ АРАНЖМАНИ


Драгана Млађеновић из Цвјећаре „Чаролија“, која се налази поред канала Дашница,  код супермаркета „Бост“, каже да се већ увелико осјети празнична еуфорија пред 8. март, те да велики број наших суграђана купује поклоне за драге женске особе, мајке, баке, сестре, супруге, дјевојке, пријатељице, стрине, тетке...

-Највише се купују букети цвијећа и цвјетни аранжмани за млађе даме, а за старије собно украсно цвијеће, али и ту нема правила. Припремили смо велики број цвјетних аранжамана у корпицама са орхидејама, али и са другим врстама цвијећа. У понуди су разни букети, а купац може да тражи и букет од цвијећа по жељи“, каже Млађеновићева. Према њеним ријечима, у понуди је и велики број аранжамана са кактусима и декоративним каменчићима, што је цвијеће којем није потребна велику пажња за његу. У Цвјећари „Чаролија“ у понуди имају више од 200 прелијепих аранжмана и букета, велики избор орхидеја, те саксијског цвијећа, као што су драцена, шафлера, цикламе, красула - дрво новца, женска срећа, бењамин, соланум који асоцира на дрво са малим наранџама,  и бројно друго цвијеће... Имају и кутак са великим бројем разних декоративних и других предмета који се могу купити на поклон драгој особи.



-Сваки поклон је прелијеп, а ми имамо за Осми март одличну понуду. За оне који нису у могућности да купе букет или цвјетни аранжман, имамо у понуди велики број каранфила по приступачној цијени од 1,5 конвертибилну марку'', додала је Млађеновићева.



И остале цвјећаре у граду припремиле су богату понуду за Осми март, а цвијеће се може купити и на импровизованим тезгама у центру града.

портал Семберија инфо (З.Кусмук)