Побјегао из затвора па им послао разгледницу са Тајланда :: Semberija INFO ::

 

Побјегао из затвора па им послао разгледницу са Тајланда


Осуђеник који је побјегао из белгијског затвора насмијао је своје некадашње цимере, пошто је послао разгледницу са поруком: "Поздрав са Тајланда."

Уалид Секаки један је од петорице осуђеника који су у децембру прошле године побјегли из затвора у покрајини Антверпен, тако што су прескочили затворски зид и домогли се аутомобила за бјекство, који је био паркиран у близини.

Писмо је било адресирано на три управника. У коверти се налазила његова затворска значка и разгледница на којој је писало: "Поздрав са Тајланда", преноси "Индепендент".

Власти вјерују да је писмо аутентично, мада није сигурно да се бјегунац налази на Тајланду. Док су тројица затвореника ухваћена убрзо након бјекства, а четврти у Низоземској, Секакију није било ни трага ни гласа све до појаве разгледнице.

Секаки је поријеклом Мароканац. Ухапшен је 2017. године пошто је полиција у његовом аутомобилу пронашла 25.000 таблета екстазија.

Његов старији брат, Ашраф, такође је неколико пута побјегао из затвора, а 2009. године за бјекство је користио хелицоптер.

(Независне)