Цвијановић: Нема мјеста за политику, политичке игре могу само да доведу до тешких посљедица :: Semberija INFO ::

 

Цвијановић: Нема мјеста за политику, политичке игре могу само да доведу до тешких посљедица


БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да жели да што прије буде окончана процедура у вези са проглашењем ванредног стања у Српској због епидемије вируса корона, те да се кроз неколико мјера и измјена законских рјешења брже помогне привреди и покуша нормализовати живот.

“Покушавамо да релаксирамо одређене ствари, а то значи да дисциплина појединца мора бити већа и да институције морају да раде неометано, иако је ситуација оваква каква јесте. Како да то успијемо него путем ванредног стања!? И зато нам треба ванредно стање, да дефинишемо одређене ствари шта можемо да радимо. Послије ће Народна скупштина то верификовати.


Многе ствари су могле да буду боље да је постојало мало више слуха и комуникације из ФБиХ. Они који нападају некога ко 24 часа претвори у 24 радна часа не заслужују коментар, као ни они који нас блокирају да дођемо до добрих рјешења. Ја сам за то да се окренемо позитивним стварима, али не треба заборавити када вам неко чини велико зло”, поручила је Цвијановићева...

Више на...  www.glassrpske.com