Додик пожелио срећу репрезентацији Србије: До побједе "орлови"! :: Semberija INFO ::

 

Додик пожелио срећу репрезентацији Србије: До побједе "орлови"!


Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је ријечи подршке фудбалској репрезентацији Србије пред вечерашњу утакмицу са Швајцарском на Свјетском првенству у фудбалу, поручивши да им сви Срби, ма гдје живјели, пружају велики подршку и вјерују да је пред њима побједа.

- Сви Срби, ма гдје живјели, пружају вам велику подршку, жељни ваших голова, смјелости и одлучности на терену.

​Свим срцем вјерујемо да су пред вама нова побједа и велики успјех, које ћете постићи уз помоћ заједничког труда, одлучности, вјере и сна. Изњедрила је Србија јаке и храбре синове, што ћете, увјерен сам, показати и вечерас - нагласио је Додик.

Додик је истакао да су "орлови" у конкуренцији фудбалски далеко развијенијих и јачих земаља, већ постигли велики подвиг пласманом на ово најпрестижније фудбалско такмичење.

- Узлетјели сте високо ка смотри најбољих фудбалера свијета, свјесни тежине и напора који морате уложити на терену - написао је Додик на Инстаграму.

Он је додао да је за похвалу и дивљење то што свијетом проносе позитиван глас и слику о нама и што су постали узор младима у Републици Српској, Србији и широм свијета гдје живи српски народ.

- Нама у Републици Српској увијек сте били и бићете више од спортиста - понос нације и наши најбољи и највећи амбасадори - напоменуо је предсједник Српске.

Он је навео да ће се великим усхићењем и пажњом пратити њихова игра, а српским фудбалерима је поручио да буду неустрашиви, непоколебљиви, синоним побједе и тако до краја.

Додик је пожелио да се српска тробојка вечерас поносно завијори свуда гдје је српска душа.

До побједе, "орлови"! нагласио је Додик.
 
(РТРС)